Diensten

Online communicatie en ICT Infrastructuur

Online communicatie en verkoop is in sterke mate afhankelijk van de ICT infrastructuur en fundamenten. Het is dan ook uitermate belangrijk deze zaken goed te regelen. Dit is een specialisme van de Projectmanagers. Wij kunnen de benodigde interne tools en middelen voor u in kaart brengen zodat u online kunt acteren en verbluffende resultaten kan bereiken.

Consultancy:
Welke fundamenten, applicaties en online middelen zijn er nodig en op welke manier dienen deze te worden ingezet.

Projectmanagement:
Leverancier selectie, Planning, Kwaliteitsbewaking, Budgetcontrole en Oplevering.

Online communicatie
Net als de ‘gewone’ communicatie is het bij online communicatie belangrijk te weten wat je doet. Online communicatie is sneller en vaak goedkoper dan traditionele media. Je kunt er dus ook sneller grotere fouten mee maken. De beschikbare communicatie middelen zijn continue aan verandering onderhevig. Wanneer je denkt alles te weten is er weer iets nieuws beschikbaar. Denk maar aan social media, eMail marketing, mobiele communicatie, multi-channel communicatie, etc. Het is dan ook belangrijk te inventariseren wat er is, en wat je nodig hebt, te definieren welke stappen nodig zijn en deze dan ook te nemen voordat je echt online gaat. De Projectmanagers kunnen je hier prima bij assisteren, of het project als geheel op te pakken en te zorgen dat het in orde komt.

Doel
Bepaling doelgroepen, doelstellingen en strategie. Oftewel: Definitie en uitrol van een internet strategie.

Middelen
Vervolgens kun je de benodigde middelen en gereedschappen gaan bepalen met de daarbij behorende leveranciers. Hierbij krijg je ook te maken met leverancier selecties en alles wat daarbij komt kijken.

Draagvlak
Daarnaast is het is belangrijk draagvlak en overeenstemming binnen je eigen organisatie te krijgen. Doe je dat niet, is het project ten dode opgeschreven.

Het project
En nadat dit alles is gedaan, kun je eindelijk het project starten.
Interactie ontwerp, grafisch ontwerp, bouwen van de gereedschappen danwel inkopen, testen, en vervolgens de uitrol van je project.

Maar dan?
Werkt het nu of werkt het niet?
Nu moet er worden gemeten, geanalyseerd en bijgestuurd. Een communicatie project is nooit af, er moet worden bijgestuurd zolang het project loopt.
Hoe moet je meten en hoe stuur je bij?

Wij kunnen U bij al deze facetten van de online communicatie van dienst zijn. Interesse?

Cases: ISIC, Misterbed, Feestbeest.nl, The World Youth & Student Travel Conference

De projectmanagers helpen u graag verder met uw online communicatie project.

Maak hier een afspraak