Diensten

Projectmanagement

Wat biedt de projectmanager?

De projectmanager is expert op het gebied van eCommerce, online marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de coördinatie van de projecten binnen een grootbank of het inrichten en bewaken van een webwinkel voor de fietsenmaker op de hoek, de projectmanager heeft de kennis en de middelen in huis.

Meer dan 20 jaar ervaring en een goede staat van dienst zorgen er voor dat de projectmanager ieder project, hoe groot dan ook of hoe specialistisch, duidelijk kan managen. Projectmanagement is maatwerk en richt zich naar aard en omvang van de onderneming.

Inventarisatie en analyse is het sleutelwoord voor het maken van een plan van aanpak die tot het moment van oplevering de verantwoording is van de projectmanager. Dit neemt u en uw onderneming heel veel tijd en zorg uit handen. Natuurlijk hangt aan deze support een prijskaartje. Afhankelijk van de aard van de opdracht en de tijd die daarmee gemoeid is kan een passende offerte worden uitgebracht. U kunt hier contact met ons opnemen.

De projectmanagers helpen u graag verder met uw online communicatie project.

Maak hier een afspraak