Expertise

Projectmanagement

De projectmanager is expert op het gebied van eCommerce, online marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de coƶrdinatie van de projecten binnen een grootbank of het inrichten en bewaken van een webwinkel voor de fietsenmaker op de hoek, de projectmanager heeft de kennis en de middelen in huis.

Meer dan 20 jaar ervaring en een goede staat van dienst zorgen er voor dat de projectmanager ieder project, hoe groot dan ook of hoe specialistisch, duidelijk kan managen. Projectmanagement is maatwerk en richt zich naar aard en omvang van de onderneming.

Inventarisatie en analyse is het sleutelwoord voor het maken van een plan van aanpak die tot het moment van oplevering de verantwoording is van de projectmanager. Dit neemt u en uw onderneming heel veel tijd en zorg uit handen. Natuurlijk hangt aan deze support een prijskaartje. Afhankelijk van de aard van de opdracht en de tijd die daarmee gemoeid is kan een passende offerte worden uitgebracht.

Verandermanagement

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer je je organisatie wil veranderen, toegespitsts op eCommerce. Je wil de corebusiness van je bedrijf aanpakken en meer online, zoniet alles online gaan doen. Dat is een fundamentele verandering van de bedrijfsprocessen. Hoe pak je dit aan, wat kom je tegen, wat kan er mis gaan en waar moet je beginnen? Allemaal vragen waarbij de projectmanager kan helpen, adviseren en uitvoeren.

Benchmark

Er zijn fundamentele aanpassingen doorgevoerd om de business naar online te krijgen, het lijkt allemaal een verbetering. Maar is dat ook zo? Benchmarking kan je hier bij helpen te bepalen of je het goedhebt gedaan en wat er nog beter kan.

Online Marketing

Online sales kan niet zonder online marketing. Hoe pak je dit aan, waar kan het mis gaan, wat zijn de juiste stappen en wat is er in deze wereld allemaal aan het veranderen. Welke online marketing bedrijven zijn goed, en welke passen bij jouw core business?